Αντιμετώπιση Ριζοπάθειας

Αντιμετώπιση ριζοπάθειας

Αντιμετώπιση ριζοπάθειας συνεπεία Κήλης Μεσοσπονδύλιου Δίσκου σε συνδυασμό με εξατομικευμένη άσκηση για ταχεία αποκατάσταση και άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Με τη χρήση του K-laser Cube 4, το οποίο αποτελεί ένα Laser υψηλής ισχύος, σε συνδιασμό με το ηλεκτρικό κρεββάτι της ελβετικής Enraf-nonius Manumed Optimal 3-section, με δυνατότητα ανύψωσης της οσφυϊκής μοίρας, παρέχεται η δυνατότητα διείσδυσης στις βαθύτερες στιβάδες του σώματος προκαλώντας άμεση αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση. Ενισχύοντας την αγγειακή δραστηριότητα και επιταχύνοντας τις μεταβολικές δραστηριότητες παρέχεται η ταχύτερη επούλωση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη. Ως αποτέλεσμα του συνδιασμού της ισχυρής δράσης του laser, που περιλαμβάνει το βέλτιστο εύρος μήκος κυμάτων που χρησιμοποιούνται και της εξατομικευμένης άσκησης, επιτυγχάνεται η ταχεία επάνοδος του ασθενούς στις καθημερινές του δραστηριότητες.

K-Laser Cube 4

ιατρείοΗ θεραπεία K-Laser διεισδύει βαθιά στους ιστούς και επιταχύνει την κυτταρική αναγέννηση, αυξάνοντας την ενέργεια που είναι διαθέσιμη στα κύτταρα. Τα κύτταρα αφομοιώνουν τα θρεπτικά συστατικά και απαλλάσσουν τα αποπροϊόντα ταχύτερα. Ως αποτέλεσμα της έκθεσης στο λέιζερ, τα κύτταρα των τενόντων, των συνδέσμων και των μυών επουλώνονται ταχύτερα.

Με τη σειρά K-Laser Cube, οι θεραπείες μπορούν να ρυθμιστούν με ακρίβεια και εξατομικευμένα με βάση το επίπεδο του πόνου που παρατηρείται σε κάθε ασθενή.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ K-LASER

 • Αντιφλεγμονώδης και αναλγητική δράση
 • Επιταχύνει τις μεταβολικές διεργασίες
 • Ενισχυμένη αγγειακή δραστηριότητα
 • Ρύθμιση ανοσοποιητικού
 • Βελτίωση της νευρικής λειτουργίας
 • Ταχύτερη επούλωση ιστών που έχουν υποστεί βλάβη (τραύματα, πληγές, έλκη κατακλίσεων, διαβητικά έλκη και βλεννογονίτιδα)

Προγραμματίστε τώρα ένα ραντεβού

Τηλ: (+30) 231 024 1464
Διεύθυνση: Τσιμισκή 104, Θεσσαλονίκη

ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Προλοθεραπεία

Η Προλοθεραπεία είναι γνωστή ως μία μη χειρουργική αναγεννητική ενέσιμη θεραπεία για ανακατασκευή των συνδέσμων και των τενόντων

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι ενέσιμη θεραπεία που πραγματοποιείται στο μεσόδερμα

Βελονισμός – Ηλεκτροβελονισμός

O βελονισμός αποτελεί μια θεραπευτική μέθοδο που αναπτύχθηκε στις χώρες της Ανατολής και ιδιαίτερα στην Κίνα.

Ενδοφλέβιες Θεραπείες

Οι IVMT θεραπείες έχουν την ιδιότητα να διατηρούν σε αποτελεσματικώς υψηλά επίπεδα, με ικανοποιητική χρησιμοποίηση από το ανθρώπινο σώμα, θρεπτικά συστατικά τα οποία είναι αδύνατον να επιτευχθούν είτε με ενδομυϊκή είτε με την από του στόματος χρήση.

Θεραπευτική άσκηση

Θεραπευτική άσκηση είναι η συστηματική, οργανωμένη εκτέλεση της κίνησης του σώματος, η στάση του σώματος ή οι φυσικές δραστηριότητες

BFR

BFR (Blood Flow Restriction) είναι μια μέθοδος προπόνησης ,η οποία χρησιμοποιείται στα πλαίσια της θεραπευτικής άσκησης

Κατ’οίκον Εξέταση

Σε περίπτωση αδυναμίας του ασθενούς να προσέλθει στο χώρο του ιδιωτικού ιατρείου δίνεται η δυνατότητα  εξέτασης στο σπίτι

Radial κρουστικά κύματα

Η θεραπεία με radial κρουστικά κύματα είναι αποτελεσματική σε πλήθος παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος.

K-Laser Cube 4

Η θεραπεία K-Laser διεισδύει βαθιά στους ιστούς και επιταχύνει την κυτταρική αναγέννηση, αυξάνοντας την ενέργεια που είναι διαθέσιμη στα κύτταρα.

Βρείτε μας

Έχετε απορίες;

  Πληροφορίες:
  info@nikolaospolidoras.gr
  Διεύθυνση:
  Τσιμισκή 104, Θεσσαλονίκη
  Τηλέφωνα:
  Ιατρείο: (+30) 231 024 1464 Κινητό: (+30) 697 228 9809
  Ωράριο:
  Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 21:00